Σχετικά με Εμάς

ΠΗΓΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Α.Ε.

Το όνομα Γιώρας έχει ταυτιστεί με την ποιότητα στο μπάνιο και στη θέρμανση τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας την “ΠΗΓΗ Α.Ε.”. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της κτιριακής ύδρευσης, αποχέτευσης και θέρμανσης, σαν μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία εξελίχτηκε σε μια ανώνυμη εταιρία. Είναι στελεχωμένη από ένα άρτιο και άριστα εκπαιδευμένο τεχνικά και εμπορικά προσωπικό.

Η επιχείρηση μας βαδίζοντας παράλληλα με τους καιρούς της εξέλιξης έχει καταφέρει να προσφέρει μοντέρνα συστήματα θέρμανσης, αποχέτευσης, ύδρευσης και μπάνιου που είναι η βάση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο χώρο στον οποίο ζούμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ν’αντέξει σε πολλές δυσκολίες του παρελθόντος και του παρόντος στις οποίες έχει ανταπεξέλθει επάξια και χωρίς κανένα πρόβλημα.
pigi-sa.jpg

Η Αποστολή μας

Στοχεύουµε σε ισχυρές και µακροχρόνιες σχέσεις αξίας µε τους πελάτες µας προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών µε συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελµατισμό.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το ισχυρότερο συστατικό για την επίτευξη της αποστολής μας. Η εταιρία μας επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή.

Το Όραμα μας

Όραμά μας είναι να είμαστε καινοτόμοι στον κλάδο μας, στα είδη για το Μπάνιο, την Κουζίνα και το Δάπεδο, τη Θέρμανση και τα Υδραυλικά ώστε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.
© 2024 Pigi-sa.Gr. All Rights Reserved. Developed by AngelKouroup