Υπηρεσίες

Σχεδιασμός

Η εταιρεία μας προσφέρει τον σχεδιασμό του μπάνιου σας ώστε να ικανοποιεί την αισθητική και τις εξειδικευμένες ανάγκες σας, συνδυάζοντας άνεση, ασφάλεια, βιωσιμότητα και περιβαλλοντικά έξυπνες λύσεις. Νέα καινοτόμα συστήματα στον εξοπλισμό του μπάνιου προσφέρουν ευεξία και πολυτέλεια, μετατρέποντάς το σε ένα χώρο αναζωογόνησης των αισθήσεων.

Εγκατάσταση

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η επιχείρηση μας διαθέτει έμπειρους συνεργάτες μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι σχεδιάζουν και καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής με ποιοτικά υλικά, με μεγάλη έμφαση στην αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου σας, οικονομικά και υπεύθυνα.

Μεταφορά

Η εταιρία μας δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφαλή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζουν τα εμπορεύματα όπως είναι εύθραυστα, ογκώδη και βαριά.Όλα τα εμπορεύματα συσκευάζονται με κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε κατά την διαδικασία της φόρτωσης και παράδοσης τους να μειώσουμε στο ελάχιστο τις πιθανότητες λάθους, ζημιάς ή άλλου προβλήματος.
© 2024 Pigi-sa.Gr. All Rights Reserved. Developed by AngelKouroup